Kategorier
2021 høst

Peter Bernstein Quartet (US)

Søndag 21. november kl. 20.00

Sinus

Peter Bernstein startet sin musikerkarriere med å spille piano, men byttet over til gitar i tenårene og lærte primært å spille på øret. Bernstein har vært en del av jazzscenen i New York siden 1989. Han har spilt i grupper ledet av Sonny Rollins, Bobby Hutcherson, George Coleman, Lou Donaldson, Dr. Lonnie Smith, Fathead Newman, Joshua Redman, Brad Mehldau, Diana Krall, Lee Konitz, Jimmy Cobb og mange flere.

Blant nyere utgivelser og prosjekter kan nevnes albumet Monk fra 2008, med Doug Weiss og Bill Stewart, soloalbumet Solo Guitar – Live at Smalls fra 2013, og den høyt anerkjente orgeltrioen med organist Larry Goldings og trommeslager Bill Stewart.

Peter Bernstein – gitar
Sullivan Fortner – piano
Doug Weiss – bass
Roberto Gatto – trommer