Kategorier
2021 høst

ØyvindLAND

Fredag 10. september kl. 21.00

Sinus

ØyvindLAND byr opp til inspirert storensemble-jazz, og leverer energisk, melodisk og kompromissløs musikk hvor individ og kollektiv kan blomstre uten å gå hverandre imot. Her får du en septett full av selvtillit, som leker seg gjennom akrobatiske linjer og drivende grooves, men som også tar det helt ned og lar vakre melodier få leve i sitt lille rom.

Øyvind Mathisen er en norsk trompetist og komponist fra Oslo, nylig utdannet fra Jazzlinja i Trondheim. ØyvindLAND startet opp i 2017 og gjennom jazzlinja har ensemblet formet og utviklet sin sound, parallelt med at Mathisen har utviklet sitt kompositoriske språk. Disse årene har ensemblet vært et aktivt band og spilt et titalls konserter rundt om i hele Norge.

I mars 2020 slapp de debutalbumet Malerier, som har høstet strålende kritikk i både innland og utland.

ØyvindLAND – Malerier

Øyvind Mathisen – trompet
Karl Hjalmar Nyberg – saksofoner
Erlend Kongtorp – saksofoner
Alexander Riris – bass
Joakim Rainer Petersen – piano
Iver Christopher Cardas – gitar
Martin Mellem – trommer