Kategorier
2021 høst

Maria Kannegaard Trio

Torsdag 2. september kl. 20.00

Sinus

Spellemannprisvinner Maria Kannegaard Trio åpner høstprogrammet på Ad Lib jazzklubb. Publikum har ventet lenge på en oppfølger til plata Camel Walk fra 2008, og i 2020 ga trioen endelig ut Sand i en vik, en plate som har begeistret et stort publikum og som nylig mottok Spellemannprisen for beste jazzalbum.

Med et dynamisk og drivende samspill, sterke og fengende melodier og et nydelig nyansert pianospill anses Maria Kannegaard som en av Skandinavias mest markante pianister.

Med bassist Ole Morten Vågan, blant annet kjent fra Trondheim Jazzorkester, Motif og Maciej Obara Quartet, og trommeslageren Thomas Strønen, kjent fra Time is a Blind Guide, Food, Humcrush og en rekke andre konstellasjoner, er vi sikret et komp i verdensklasse.

Maria Kannegaard – piano
Ole Morten Vågan – bass
Thomas Strønen – trommer