Kategorier
2021 høst Kommende

LILJA

Onsdag 4. august kl. 20.00

Sinus

Oddrun Lilja, kjent som gitarist i Bugge Wesseltofts New Conception of Jazz, Frode Haltlis Avant folk og Moksha, debuterte med albumet Marble i 2020. Albumet fikk terningkast 6 i Dagsavisen, var på listen over 2020s beste norske album i Klassekampens musikkmagasin, og ble også nominert til årets utgivelse i Subjekt.

Musikken er inspirert av reiser hvor Oddrun Lilja har samarbeidet med lokale tradisjonsmusikere fra hele verden. På reisene har Lilja blant annet spilt med ragamusikere i India, gnawamusikere i Marokko, sirkusartister i Etiopia og palestinere i en flyktningeleir i Libanon. Med inspirasjon fra disse møtene har hun komponert ny musikk, hvor låtene bærer navn etter ti av byene hun har besøkt.

Lilja

Med sitt enestående band tar LILJA med publikum hjem til verden.

Oddrun Lilja – gitar og vokal
Sanne Rambags – hovedvokal
Jo Skaansar – bass og vokal
Jakop Janssønn – slagverk