Kategorier
2021 -vår

Jo Skaansar – Fange av mi tid

Onsdag 28. april – AVLYST

Sinus

Ni år etter det kritikerroste debutalbumet Den blåaste natt, er Jo Skaansar klar med nytt band og oppfølgerplata Fange av mi tid, i skjæringspunktet mellom jazz, folkemusikk og visesang.

Musikken på plata springer ut av Skaansars mangfoldige virke som kontrabassist og komponist, og et fruktbart låtskrivingssamarbeid med forfatteren Edvard Hoem. For øvrig er dikt og lyrikk av norske poeter fra ulike tidsepoker håndplukket og bearbeidet, og supplerer og kommenterer dermed Hoems særegne og gjenkjennelige litterære stemme.

Vokalist Ine Hoem, som de siste årene har tatt steget inn i den norske pop-eliten, er fortsatt en viktig samarbeidspartner og alliert. I tillegg bidrar Helge Lien og Håkon Mjåset Johansen til å skape musikalsk magi av Skaansars melodisk varierte og harmonisk sofistikerte komposisjoner.

Ine Hoem – vokal
Jo Skaansar – kontrabass
Helge Lien – piano
Håkon Mjåset Johansen – trommer

Konserten er i samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter.