Kategorier
2021 høst Jåzzongan

Jåzzongan presenterer Rubbel & Beat

Lørdag 9. oktober kl. 13.00

Sinus

Rubbel & Beat er en forrykende forestilling hvor barna får et fyrverkeri av en konsert med rytmen i sentrum. Det er en totalopplevelse av lyd, rytme, musisering, humor, spenning og ugagn.

Rubbel & Beat er et kort og hektisk møte med to rasende dyktige trommiser med trøkk, beat, imponerende teknikk og masse humør. Musikerne raser rundt i rommet mens de slår på alt og alle. Etter hvert ender de opp på scenen, der de holder et forrykende trommeshow. Rubbel & Beat spiller altså på alt som finnes i rommet, i tillegg til medbrakte instrumenter, skrot og skrammel.

Bak Rubbel & Beat finner du Knut Lothe fra Bodø og Rolv Olav Eide fra Lillehammer. Lothe har utdanning fra Norges musikkhøgskole. Han jobber som freelancemusiker og musikkpedagog, og spiller bl.a. i Funky Butt og Rockebandet Plopp. Eide er utdannet ved jazzlinja i Trondheim, og virker for tiden som trommelærer og freelancemusiker med base på Hadeland.

Medvirkende:
Knut Lothe
Rolv Olav Eide

I samarbeid med Stormen konserthus