Kategorier
2021 høst Jazz på lørdag

Jazz på lørdag med Rasmus Adrian

Lørdag 18. september kl. 16.00

Piccadilly

Rasmus Adrian er Bodøs nye konserthusdirektør, som tiltrådte i Stormen i mai 2020. Rasmus har i en årrekke jobbet som produsent, manager og konsulent i det danske musikk- og teaterlivet.

Det har blitt en karriere som strekker seg over stillinger som musikkprodusent for konsertsalen på det Kgl. Bibliotek i København, orkesterleder for Concerto Copenhagen, leder for Danish Chamber Players, musikksjef for Sønderjyllands symfoniorkester, direktør for Teater Republique og administrativ leder for det internasjonale teateret, Hotel Pro Forma.

Rasmus har egentlig bakgrunn som klassisk gitarist, men arbeidet med å lage kunstprosjekter og publikumsforestillinger var mer attraktivt enn livet som utøvende musiker. Utdannelsen som gitarist ved Det Kgl. Det danske musikkonservatoriet i København ble aldri fullført. Til gjengjeld ble det mastergrader i både kunstledelse fra Sibelius -akademiet i Helsinki og i offentlig ledelse fra Copenhagen Business School.

Rasmus lover oss kjente og ukjente musikalske juveler, som krysser sjangere, geografi og epoker, og blander seg godt med historier fra et liv tett på kunst og musikk.

Kom innom for en trivelig stund med jazzmusikk og god stemning. Som vanlig blir det loddsalg med byens rareste premier!