Kategorier
2021 høst

Harpreet Bansal Band

Torsdag 9. september kl. 20.00

Sinus

Harpreet Bansal er en norsk-indisk fiolinist og komponist som har høstet stor internasjonal anerkjennelse for sin dypt personlige tolkning av den indiske raga-tradisjonen. Harpreet Bansal Band har gitt ut albumene Movements og Samaya, sistnevnte ble nominert til Spellemannprisen i Åpen klasse i 2019.

I Harpreet Bansal Band har hun samlet et knippe av sine absolutte favorittmusikere, en fargerik og dynamisk blanding av sterke musikalske personligheter som tilfører ragaen nye dimensjoner med elementer fra bla. jazz, impro og persisk musikk. Harpreet og bandet skaper sammen et musikalsk uttrykk som veksler mellom meditative landskaper og virtuos lekenhet, presisjon og improvisasjon.

Harpreet Bansal – fiolin
Vojtech Prochazka – piano
Adrian Fiskum Myhr – kontrabass
Andreas Bratlie – tabla
Sanskriti Shrestha – tabla