Kategorier
2021 høst

Harald Lassen

Onsdag 6. oktober kl. 20.00

Sinus

Harald Lassens fargerike tilstedeværelse i norsk jazz de siste årene har definitivt ikke gått ubemerket hen. «Haralds musikk er jazz, men jazz med en annen form og farge. Musikk som bare kan komme fra et fritt og åpent sinn», skrev internasjonal musikkpresse da tredjealbumet Human Samling kom ut i 2020. Albumet har toppet flere årets beste-lister, og live er musikken full av energi, pasjon og karakter som gir publikum følelsen av noe spontant og ekte – her og nå.

Harald Lassen har samarbeidet med en rekke anerkjente norske jazzmusikere, som Jon Christensen og Arild Andersen, og er blant annet kjent fra band som Pixel, Mopti, Dr. Kay, No. 4 og de senere år sitt eget norsk-belgiske band med stjernepianisten Bram De Looze.

Harald Lassen – saxofon/piano
Tore Flatjord – trommer
Stian Andersen – bass
Sander Eriksen Nordahl – gitar