Kategorier
2021 høst Jul

England Brooks julekonsert

Fredag 17. desember – AVLYST

AVLYST grunnet koronasituasjonen.

Sinus

For fjerde året på rad spiller vi julen inn med England Brooks Orchestra og svingende julemusikk.

I kjent stil inviterer England til konsert med overraskelser og gjester. Tidligere har både Bodøs eget gospelkor og Halvdan Sivertsen dukket opp på scenen. Én ting er sikkert; en helaftens konsert med den fargerike jazzdronninga fra Los Angeles er aldri kjedelig.

Kom på Sinus denne førjulskvelden og hør selv hvilke gaver vår alles kjære England Brooks har til bodøpublikummet i år, når Ad Lib Jazzklubb og England Brooks Orchestra inviterer til England Brooks’ Annual Christmas Concert.

England Brooks – vokal
Magne Arnesen – piano
John-Kåre Hansen – gitar
Dag Erik Pedersen – kontrabass
Roger Johansen – trommer