Kategorier
2021 høst

Eberson

Torsdag 23. september kl. 21.00

Sinus

Eberson er et musikalsk mestermøte mellom far Jon og datter Marte. To generasjoner Eberson har lagd sin første duo-plate sammen. «Empathy» har blitt en sterk reise gjennom lys og skygger, tro og tvil. Og masse vakker musikk.

Gjennom Eberson presenterer de låter med melankolsk klangbunn, ispedd aggressiv rytme og et insisterende driv. Tekstlig og musikalsk i et landskap der man gjenkjenner klanger fra både popens og jazzens verden.

Marte var sentral i Highasakite i nesten fem år, men markerer seg nå med sitt nye popband LÖV og sine musikalske samarbeid med blant andre Sjur Miljeteig og Hedvig Mollestad. Jazzlegenden Jon Ebersons imponerende musikalske merittliste som komponist og gitarist strekker seg tilbake til 70-tallet.

Et spennende musikalsk møte mellom far og datter.

Marte Eberson – vokal, keys
Jon Eberson – gitar
Endre Hareide Hallre – bass
Axel Skalstad – trommer

Konserten er foreløpig utsolgt, men det legges ut flere billetter senere dersom kapasiteten økes.