Kategorier
2021 høst

Daniel Herskedal

Torsdag 18. november kl. 20.00

Sinus

Tubaisten og jazzmusikeren Daniel Herskedal har etablert seg som en av landets internasjonale jazzstjerner, og har mottatt strålende anmeldelser fra et bredt europeisk anmelderkorps. I 2020 fulgte han opp det strålende albumet Voyage (2018) med albumet Call for Winter, som han mottok TONOs komponistpris for under årets Spellemannprisutdeling.

Som tubaist har Herskedal en ekstraordinær evne til å presse instrumentets grenser til det ytterste. På kveldens konsert, som er del av en turne i regi av Scene Finnmark, fremføres Herskedals komposisjoner i nye arrangementer skrevet for og fremført av strykere i Ensemble Noor.

I samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter og Scene Finnmark.

Daniel Herskedal – tuba / basstrompet
Bergmund Waal Skaslien – bratsj
Helge Lien – piano
Helge Andreas Norbakken – perkusjon
Ingrid Marie Willassen – fiolin
Agnieszka Orlowska – bratsj
Nikolay Girunyan – cello
David Solheim – lydtekniker