Kategorier
2022 -vår

Siril Malmedal Hauge & Jacob Young

Lørdag 19. mars kl. 21.00

Sinus

De slapp sitt debutalbum «Last Things» i 2018, og «Chasing Sunsets» i 2020. Sammen har de høstet svært gode kritikker.

Jacob Young er kjent for sitt samarbeid med Karin Krog og flere egne utgivelser og internasjonale turneer. Siril Malmedal Hauge (27) er fra Langevåg ved Ålesund, utdannet ved jazzlinja i Trondheim og har flere plater og prosjekter bak seg, senest det svært kritikerroste oppfølgeralbumet «Slowly, slowly» fra 2021.

«Ved å kombinere klassikere både fra rocken, popmusikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young iallfall klart å få meg mer overbevist om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder. Last Things er simpelthen en liten juvel, vakker, stemningsfull og ren balsam for sjelen.»
– Erik Valebrokk

Siril Malmedal Hauge – vokal
Jacob Young – gitar
Giert Clausen – Lyd

Turnéen er i regi av Nordnorsk Jazzsenter.