Kategorier
2022 høst

Red Kite

Lørdag 26. november kl. 21.00

Sinus

Supergruppa Red Kite kombinerer psykedelia og tunge riff med et tett og fett lydbilde det vokser hår på.

Når den ene halvdelen kommer fra Elephant9 og Bushman’s Revenge, og den andre halvdelen fra Shining og Grand Central, er det helt greit å bruke supergruppemerkelappen. Vi snakker her om en jazz-rock-power-kvartett som består av noen av de aller tøffeste gutta i klassen.

Red Kite ble dannet i 2014 og har to utmerkede album på samvittigheten. Spilleglede, samspill, energi, rytmikk, og volum står sentralt, og hele prosjektet er en lekestue for musikalsk overskudd og utilslørt moro. Prog-Jazzrock som krysser barrierer mellom jazz, impro og psykedelisk 70-tallsrock.

Konserten er i samarbeid med Nordnorsk jazzsenter.

Even Helte Hermansen – gitar
Trond Frønes – bass
Bernt André Moen – keyboard
Torstein Lofthus – trommer
Brynjar Erdahl – lydtekniker

Konserten er i samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter