Kategorier
2022 høst Nødutgangfestivalen

Möster!

Lørdag 1. oktober

Sinus

Saksofon med superhelter!

Etter ti år med soniske utforskninger på plate selskapet Hubro, ga bandet Møster! ut sitt femte album i 2021. Bandets sjangersprengende jazz/prog/pønkrock-uttrykk blir belønnet med uendelige 5-ere og 6-ere for alt av utgivelser og konserter.

Albumet «Dust Breathing» fremstår som bandets mest helstøpte og organiske så langt, og makter å binde sammen de mangfoldige inspirasjonskildene bandet har hatt med seg gjennom årene, til et eget og særpreget uttrykk. Albumet markerer et foreløpig høydepunkt som kombinerer doom- og prog-elementene fra «Inner Earth» (2014) og låt-skriverkvalitetene fra «When You Cut Into The Present» (2015) med det særegne Møster!-soundet fra det sjangerspringende eposet «States of Minds» (2018).

Bandet består fortsatt av primus motor og saksofonist Kjetil Møster, gitarist Hans Magnus Ryan («Snah»fra Motorpsycho), bassist Nikolai Hængsle (Bigbang / Band of Gold / Elephant 9), og trommeslager Kenneth Kapstad (ex-Motorpsycho/Spidergawd).

Finnes det noe norsk band med bedre musikere?

Neppe.

Konserten er i samarbeid med Nødutgangfestivalen. Sjekk tid for konsertstart i festivalprogrammet.

Innehavere av Ad Lib sesongkort må også kjøpe billett, men får rabattert pris.