Kategorier
2022 -vår

Monitor – en konsertserie for ungdom

Fredag 11. februar kl. 20.00

Sinus

T4LK SHOW er et multimedia-prosjekt som med hjelp av visuelle effekter skaper en konsertopplevelse utenom det vanlige.

Ved bruk av videoer med stor viral suksess, produserer T4LK SHOW et fengende og underholdende show som byr på god satire og humor med et høyt musikalsk nivå. 

Å lage musikk av tale har blitt en stor hit på Youtube og sosiale medier. Likefullt er det svært få band eller prosjekter som fremfører denne typen musikk. T4LK SHOW er ikke bare unikt, men også en innovatør for denne typen liveshow i Norge og Norden. 

Med et stort fokus på underholdningsverdi er hver og en av låtene bundet sammen til et helt show med varierte filmsnutter og låter, og med et svært kompetent band utgjør det med fyrverkeri av en konsert. 

Monitor er en konsertserie rettet mot unge. Målet er å få flere unge til å få ørene opp for jazz, spille jazz og arrangere konserter med jazz. Hovedmålgruppen er 16-25 år, men alle aldre er selvsagt velkommen. 

Medvirkende:

Øyvind Venås – trommer
Henrik Skog – gitar
Sondre Kleven – saksofon
Kristoffer Hanssen – bass
Peter Lundestad Lawrence – tangenter / visuals
Sivert Henriksen – lyd
Thomas Bjørnstad – lys

Konserten presenteres i samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter.