Kategorier
2022 høst Jazz på lørdag

Jazz på lørdag med Martin Högberg

Lørdag 12. november kl. 16.00

Piccadilly Pub

Opprinnelig arrangement med Ivar Dillan & Ulla-Stina Wiland utgår. På særdeles kort varsel har Martin Högberg kommet inn som ny DJ.

Martin Högberg er gitarist, komponist, arrangør og pedagog. I ukedagene jobber han som fast medlem av Bodøs legendariske jazzband Bodø Rhythm Group, men denne lørdagen skal han snurre plater på Piccadilly Pub! I anledning Bodø Internasjonale Orgelfestival skal han fokusere på orgelets rolle i jazzen opp gjennom historien.

Det blir et dypdykk i alt fra smektende ballader, acid jazz, gospel, funk og mer til! Alt krydret med litt unødvendige men likevel interessante anekdoter om jazzorgelets pionerer og deres medspillere.

Selvsagt også loddsalg med byens rareste premier! Kom og varm deg med lun B3-orgel og kanskje et kirkeorgel eller to?

Gratis inngang!