Kategorier
2022 høst

Fliflet / Hamre

Lørdag 24. september kl. 21.00

Sinus

Fliflet / Hamre er et orkester som virkelig er noe for seg selv. Med trekkspill, fantasirik perkusjon, sang og en klagende melodika har Gabriel Fliflet og Ole Hamre skapt en helt egen stil som har begeistret både publikum og kritikere i de forskjelligste miljøer.

Gabriel Fliflet

Den sære og populære duoen Fliflet/Hamre fører sammen musikk av ulikt opphav, og skaper et eget, personlig landskap. Både folk med lakksko, bunad, sorte skinnjakker eller cowboyhatter lar seg villig føres rundt i deres fargerike hage! Kontrastene er store, men opplevelsen hel.

Ole Hamre

I over 30 år har de to kameratene Gabriel Fliflet og Ole Hamre gledet publikum med sine sprell levende konserter, hvor lekelyst og innlevelse står sentralt.

Rå balkantoner slynges ut fra Gabriels pustende trekkspill og Oles gyngende trommesett. Publikum synger høylydt med på barnesanger fra Indre Sogn! Så senkes skuldrene og alle glir inn i lavmælt, lyrisk musikk, før de to musikerne drar med seg Edvard Grieg på rumensk grillfest, der Ole lar trommestikkene danse over hamrofonen – hans eget gryteinstrument.

Kanskje blir det stepping helt til slutt?

Medvirkende:
Gabriel Fliflet – trekkspill, sang
Ole Hamre – slagverk, melodika, hamrofon, stepping

Pressen skriver:

«…Fliflet/Hamre høres ut som den intelligente onkelen til Kaizers orchestra»
(Dagbladet)

«…Världens minsta, bästa storband!»
(Lira, Sverige)