Kategorier
2022 høst Jul

England Brooks Julekonsert

Fredag 16. desember kl. 20.00

Sinus

England Brooks Orchestra spiller julen inn med svingende julemusikk.

Konserten var opprinnelig satt opp i Stormen Store sal, men er nå flyttet til Sinus hvor den har blitt arrangert tidligere år. Og i kjent stil inviterer England til konsert med hemmelige gjester og musikalske julepresanger;

Det er en stor glede å allerede røpe at to av årets hemmelige gjester er Halvdan Sivertsen med datter Marie Bakken Sivertsen. Og kjenner vi England rett, kommer det sikkert en hemmelig gjest eller to til. 

En helaftens konsert med den fargerike jazzdronninga fra Los Angeles blir aldri kjedelig.  Kom på Sinus denne førjulskvelden, og få den varme julestemninga under huden når Ad Lib Jazzklubb og England Brooks Orchestra inviterer til England Brooks’ Annual Christmas Concert! 

Medvirkende:
England Brooks – vokal
Magne Arnesen – piano
John-Kåre Hansen – gitar
Dag Erik Pedersen – kontrabass
Roger Johansen – trommer
+ gjester