Kategorier
2022 høst

Bodø Rhythm Group med Brennhaug og Johansen

Fredag 7. oktober kl. 20.00

Craig Alibone Pâtisserie & Champagneria

Også denne sesongen inntar jazzklubben og Bodø Rhythm Group Craig Alibone.

Og de hemmelige gjestene er nå klare!

Sigrid Brennhaug på vokal og Roger Johansen på trommer. 🙂

Sigrid Brennhaug fra Hemnes har lenge markert seg på den norske musikkscenen og medvirket i mange ulike konstellasjoner sammen med blant andre: Arvid Martinsen, Ladies Night med Trine Rein, Marianne Antonsen og Torhild Sivertsen, Frode Alnæs, som vokalist i souljazzbandet The Real Thing, samt et langt samarbeid bak seg med den kjente svenske visekunstneren Marie Bergman.

Nå får du oppleve hennes fantastiske sangstemme i selskap med Stormen biblioteks egen rytmiske jazztrio Bodø Rhythm Group (BRG), som for anledningen har fått med seg Roger Johansen som vikar bak trommene.

Velkommen til en forrykende soul/jazz-aften på Craig Alibone!

Sigrid Brennhaug – vokal
Martin Högberg – gitar
Christo Stangness – bass
Roger Johansen – trommer

Mer om BRG:
Bodø Rhythm Group (BRG) er et rytmisk ensemble som gjennomfører prosjekter og konserter i samarbeid med internasjonale, nasjonale og lokale aktører. Av sentrale prosjekter kan nevnes Sinus Session – en konsertserie på Sinus med fokus på spennende samarbeidsprosjekter, som f.eks Bodø Sinfonietta, dansekompaniet Moving Art, Bodø Big Band, og artister som Unni Wilhelmsen, Nora Brockstedt, Kenny Wheeler, Jan Gunnar Hoff, Bjørn Alterhaug, Terje Nilsen og Håkon Mjåset Johansen for å nevne noen få.