Kategorier
2022 høst Jul

Bodø Big Bands julekonsert

Lørdag 17. desember kl. 19.00 og kl. 21.30

Sinus

Bodø Big Band Swinger Julen Inn

Å være på plass i salen når Bodø Big Bands årvisse juleshow på Sinus fyres av, er en viktig musikalsk tradisjon for flere og flere. Det skjønner vi godt. Konsertene er en sjarmerende energibombe med både skjemt og alvor fra scenen, der partymusikk, klassiske julehits men også vare og sterke tekstformidlinger av fine gjestesolister blandes til en helt egen sjanger.

Disse konsertene er ofte utsolgt lang tid i forveien, og er en livemusikkhappening i Bodø man bare må ha med seg før julefreden senker seg.

Til årets julekonserter har Bodø Big Band invitert intet mindre enn ti gjester: Den smått legendariske Bodø-Oktetten med sine åtte menn alltid i sin beste alder, forsterket med en av Røsts mest musikalske eksportartikler, sangerinnen Hildegunn Pettersen, for første gang sammen med Bodø Big Band.

Disse får også gleden av å dele scene med Tverlandets egen Tore Johansen på trompet, som gjestesolist med Bodø Big Band for første gang på mer enn ti år.

Til å legge de rette harmoniene bak disse har bandet hentet inn en av Norges aller fremste jazzpianister, Magne Arnesen.

Finere førjulspresang, til deg fra deg, finnes knapt i Bodø by. Liker man livemusikk liker man Bodø Big Bands julekonsert. Det er så enkelt som det.

Velkommen!

Medvirkende:
Bodø Big Band
Bodø-Oktetten
Hildegunn Pettersen – vokal
Tore Johansen – trompet
Magne Arnesen – piano
Roger Johansen – musikalsk leder


Konserten er i samarbeid med Bodø Big Band.

NB! Stormen har økt kapasiteten på konserten kl. 21.30, med den konsekvens at det i all hovedsak blir en ståkonsert. På konserten kl. 19.00 er det sitteplasser til alle som har kjøpt billett.