Kategorier
2022 -vår

Best Western Swing

Fredag 18. mars kl. 21.00

Sinus

Best Western Swing er fem musikere forent i sin kjærlighet til western swing, hestejazz, bææ-bop og andre rurale uttrykk for jazzifisert dansemusikk fra de amerikanske sørstater (f.eks. Bob Wills, Spade Cooley, Jimmy Bryant/Speedy West og Hank Garland).

I et videre perspektiv kan man kalle det ”instrumental elektrisk americana”.

Best Western Swing (som på ingen måte er ortodokse museumsvoktere) er anført av Asle Røe, opprinnelig fra Molde men med tolv år som profesjonell gitarist i Houston, Texas. Med på laget er 60% av Farmers Market: Stian Carstensen på steelgitar og trekkspill, Finn Guttormsen på bass og Jarle Vespestad på trommer, samt gitarist Staffan William-Olsson fra The Real Thing. Antall strenger totalt: 36.

Stian Carstensen – steel guitar / trekkspill
Staffan William-Olsson – gitar
Asle Røe – gitar
Finn Guttormsen – bass
Jarle Vespestad – trommer