Kategorier
2023 -vår Bodø Jazz Open

Trondheim Jazzorkester & GURLS

Lørdag 4. februar kl. 19.00

Sinus

Trioen GURLS har siden 2013 vært saksofonist Hanna Paulsberg og bassist Ellen Andrea Wangs svært populære musikalske friminutt. Til dette prosjektet har de fått med Marianna Sangita, som vi kjenner fra Broen, på vokal. 

GURLS har utviklet seg til et flaggskip i norsk jazz. Det sprudlende debutalbumet «Run boy, run» vant Spellemannprisen for beste jazzalbum 2018, og trioen har siden toppet norske jazzfestivaler og spilt for utsolgte klubber.

Våren 2021 var det premiere på Hanna Paulsbergs bestillingsverk for Trondheim Jazzorkester & GURLS. Konsertene på Jazzfest i Trondheim, Mandaljazz, Moldejazz og Sildajazz vakte stor begeistring med en rekke helt nye låter for anledningen, i tillegg til noen av GURLS’ hitlåter i ny drakt. Dette har det blitt livealbum av som ble feiret med en norgesturné i november og nå er disse fantastiske musikerne med GURLS klare for Bodø Jazz Open. 

Kom og dans med oss!

Besetning:

Marianna Sangita Røe – vokal
Hanna Paulsberg – tenorsax
Ellen Andrea Wang – bass/vokal
Trine Knutsen – fløyte
Amalie Dahl – altsax
Eirik Hegdal – saksofoner/klarinett
Erik Johannessen – trombone
Heida Karine Johannesdottir – tuba
Håvard Aufles – synth/piano
Amund Storløkken Åse – vibrafon
Ola Øverby – trommer
Håkon Mjåset Johansen – trommer
David Solheim – lyddesign.

Konsertinfo
Har du sikret deg sesongkort for jazzklubbens vårprogram gir det deg halv pris på denne konserten.

Konserten er i samarbeid med Bodø Jazz Open.