Kategorier
2023 -vår Kommende

Stillhouse m/Unni Wilhelmsen

Lørdag 13. mai kl. 21.00

Sinus

Kontrabassist, vokalist og låtskriver Steinar Raknes har turnert verden rundt som jazzmusiker, og spilt sammen med blant andre Ola Kvernberg Trio, Tore Brunborg, The Core, Trondheim Jazzorkester og Chick Corea.

Nå er bassisten på veien med prosjektet Stillhouse, sammen med Unni Wilhelmsen.

I Stillhouse tar Raknes sin jazzbakgrunn inn i americana-sjangeren, der blues, country og roots er hovedingrediensene. Både coverlåter og egne låter bæres av det genuine særpreget i Raknes’ kontrabass-spill, hvor Unni og Steinar med sine svært uttrykksfulle stemmer utfyller hverandre på en helt spesiell måte.

Med Unni og Steinar på scenen får publikum det nære, intime og akustiske – til store lydbilder med fullt rocke-trøkk. Låtene er skrevet av Raknes, fra hans tre utgivelser i Stillhouse-serien, med hovedvekt på den siste plata «Chasing The Real Things».

I tillegg presenterer duoen fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan og Depeche Mode.

Steinar Raknes – kontrabass / vokal
Unni Wilhelmsen – vokal