Kategorier
2023 -vår

Intimkonsert med Hilde Louise Asbjørnsen

Fredag 17. februar kl. 19.30

Sinus

Support: Kristine Flem Willassen

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til intimkonsert i duo med pianist Anders Aarum. Her presenteres nye, nedstrippede tolkninger fra Hilde Louises katalog bestående av hennes egne og andres låter, fra jazz- og kabaret-scenen.

Duoen slapp albumet «Movies & Stories Like This» 30. september 2022, til strålende mottakelse:

”Multitalentet Hilde Louise Asbjørnsen fortsetter å ta megasteg i retning seg sjøl. Dette intime duomøtet med pianisten Anders Aarum er kanskje det aller inderligste hun har gitt oss.” (Nettavisen)

”Nådeløst, og akk så vakkert.” (Dagsavisen)

Jazzartist og humorist: Kjell Nordeng tok seg en prat med Hilde Louise Asbjørnsen før konserten på Sinus. Les intervjuet her.

I 14 år har Hilde Louise hatt et nært musikalsk samarbeid med pianist Anders Aarum, som har spiret frem 8 plateutgivelser og flere teater- og kabaret-forestillinger.

Jazz chanteuse, låtskriver og kabaretartist Hilde Louise Asbjørnsen er blitt beskrevet som en miks av Marilyn Monroe og Billie Holiday. Hun har gitt ut hele 11 kritikerroste album, og hennes konserter byr på en frisk cocktail av jazz, pop og kjærleik og humor, både med egne og andres låter. Hilde Louise har i 2022 vært aktuell med sin selvskrevne bok og soloshow Stardust, et sprudlende musikalsk show som tar oss tilbake til noen av forrige århundres største musikalske heltinner. Forestillingen har gått sin seiersgang på Oslos teatre og mottatt hele fire terningkast 6.

I 2016 vant Hilde Louise Komiprisen som Årets Kvinnelige Scenekomiker for sin selvskrevne soloforestilling The Lulu Show – Livet er en dans på renter. Showet ble spilt jevnlig i 2 år på norske scener og fikk terningkast 6 av Mona Levin i Aftenposten. Sammen med regissør Teodor Janson oversatte Asbjørnsen forestillingen til engelsk og fremførte den 23 ganger under Edinburgh Fringe Festival i 2017, der den ble anmeldt til 5/5 stjerner på BroadwayBaby.com.

På musikal-scenen har Hilde Louise gjort store roller som som Konferansieren i Cabaret (2017), Roxie Hart i Chicago, Mrs. Adelaide i Guys and Dolls og vunnet Komiprisen for rollen som Ulla i The Producers på Oslo Nye Teater i 2011. 

Denne kvelden er det Hilde Louise og Anders som ønsker velkommen til en lun konsert med finstemt humor og melankoli i skjønn forening.

Hilde Louise Asbjørnsen – vokal
Anders Aarum – piano