Kategorier
2020 høst Jazz på lørdag

Jazz på lørdag med Jostein Toftebakk

Lørdag 21. november kl. 16.00

Piccadilly

Jostein Toftebakk er til daglig IT-konsulent i Bodø-bedriften DIPS, men har brukt mye av fritiden på jazz opp gjennom årene, som aktiv i Ad Lib Jazzklubb og Brønnøy Jazzforum, i de årene han bodde der.

Han har spilt bass i Bodø Big Band og vært deltaker på en rekke jazzcamper, «The Groove Valley» i Beiarn. Disse møtene med jazzen og med ordentlig ekte jazzmusikere vil være en rød tråd denne lørdagen.

Jostein har en fascinasjon for trommiser, sier han. Og det er nok en god egenskap for en bassist. For et godt samarbeid mellom trommer og bass er helt essensielt i jazzen. Så en annen rød tråd vil være «jazz sett fra kompet». Det blir kanskje noen anekdoter, men først og fremst ei snill stund med utvalgte jazzperler.