Kategorier
2020 høst Kommende

Eberson

Lørdag 28. november kl. 21.00

Sinus

Eberson er et musikalsk mestermøte mellom far Jon og datter Marte. To generasjoner Eberson har lagd sin første duo-plate sammen. «Empathy» har blitt en sterk reise gjennom lys og skygger, tro og tvil. Og masse vakker musikk.

Gjennom Eberson presenterer de låter med melankolsk klangbunn, ispedd aggressiv rytme og et insisterende driv. Tekstlig og musikalsk i et landskap der man gjenkjenner klanger fra både popens og jazzens verden.

Marte var sentral i Highasakite i nesten fem år, men markerer seg nå med sitt nye popband LÖV og sine musikalske samarbeid med blant andre Sjur Miljeteig og Hedvig Mollestad. Jazzlegenden Jon Ebersons imponerende musikalske merittliste som komponist og gitarist strekker seg tilbake til 70-tallet.

Et spennende musikalsk møte mellom far og datter.

Marte Eberson vokal, keys
Jon Eberson  gitar
Jo Berger Myhre  bass
Axel Skalstad  trommer