Kategorier
2020 -vår Jazz på lørdag

Jazz på lørdag med Helge Grønmo

Piccadilly

14. mars

1600

Gratis

Helge Grønmo, jobber for tiden som kulturleder i Avisa Nordland.

Han har jobbet med kultur og musikk hele livet. Begynte som paradetrommeslager i skolekorps, men gikk kjapt over til trombone. Marsjerte så videre til rocken og ble death metal-trommis i sin ungdom, kun avbrutt av en kort inntreden i blåserekka til storbandet ved Mosjøen videregående skole. Senere i livet ble det ny runde med både rocke- og popband, før han ramlet ned en stige som første til brudd både på selvtillit og håndledd, og som i sin tur la trommekarrieren i grus.

Siden har jeg stort sett kun lyttet til musikk. Både rock pop og jazz. Men svært lite skolekorpsmusikk.

Kom innom for en trivelig stund, med jazzmusikk og god stemning. Som vanlig blir det loddsalg med byens rareste premier.