Kategorier
2020 -vår

Eyolf Dale «Wolf Valley»

Sinus

22. januar

2000

Kjøp billetter her: 250/200/150

Landets kanskje fineste oktett! Samholdet, sammensetningen og samhandlingen er det som har inspirert Eyolf Dale til å lage den fantastiske og nettopp skreddersydde musikken. Denne helhjertetheten har virkelig smittet over på publikum og har tatt Wolf Valley over hele verden. Idéen bak prosjektet var å samle et knippe gode venner og kolleger til å fremføre ny musikk i et større format uten å miste bandfølelsen, og denne gleden strømmer gjennom og ut.

Etter at Eyolf Dale var hos oss sist, har han blitt plukket opp av et internasjonalt plateselskap og utgitt over hele verden. Wolf Valley har blitt nominert til Spellemannprisen, shortlistet til amerikanske Grammy for beste instrumentale jazzalbum og har fått overøsende og strålende kritikker i inn- og utland. Musikken er luftig og nyansert, rommer både indre spenning og forløst dramatikk, har sløye groover og presist spill.

Dette besøket vil du huske lenge!

Medvirkende:

Eyolf Dale – piano

Hanna Paulsberg – saksofon og klarinett

Hayden Powell –trompet

Kristoffer Kompen – trombone

Rob Waring – vibrafon

Adrian Løseth Waade – fiolin

Per Zanussi – bass

Audun Kleive – trommer

I samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter