Kategorier
2020 -vår

Dratapp

Sinus

20. mars

2100

250/200/150

Dratapp spiller melodiøs og svingende musikk, der bandmedlemmenes egne komposisjoner henter inspirasjon fra tradisjonell jazz, men ender opp som mer eller mindre gjennomtenkte kreasjoner i et akustisk lydbilde.

I 2018 slapp gruppen sitt debutalbum «Globus» som høstet strålende kritikk i både inn- og utland. Gruppen holder for tiden på å lage album nummer 2 som planlegges sluppet i 2020. I den anledning er gruppen på turné i Nord-Norge, våren 2020, sammen med saxofonist Atle Nymo, for å gi folk noen gode konsertopplevelser

Medvirkende:

Sigbjørn I. Thomassen: gitar,

Tobias Solheim Nilsen: trommer

Christo Stangness: bass

Sinus

20. mars

2100

Kjøt billetter her: 250/200/150

Dratapp spiller melodiøs og svingende musikk, der bandmedlemmenes egne komposisjoner henter inspirasjon fra tradisjonell jazz, men ender opp som mer eller mindre gjennomtenkte kreasjoner i et akustisk lydbilde.

I 2018 slapp gruppen sitt debutalbum «Globus» som høstet strålende kritikk i både inn- og utland. Gruppen holder for tiden på å lage album nummer 2 som planlegges sluppet i 2020. I den anledning er gruppen på turné i Nord-Norge, våren 2020, sammen med saxofonist Atle Nymo, for å gi folk noen gode konsertopplevelser

Medvirkende:

Sigbjørn I. Thomassen: gitar,

Tobias Solheim Nilsen: trommer

Christo Stangness: bass

Atle Nymo gjestesolist: saxofon