Kategorier
2020 -vår

Daniel Herskedal

Sinus

29. april

2000

Kjøp billetter her: 250/200/150

Den praktfulle klangen og trøkket til jazzmusikeren Daniel Herskedal har etablert Molde-mannen som en ledende instrumentalist internasjonalt. Han ga i 2018 ut det strålende albumet Voyage, det siste i rekken av musikalske reisebrev.

Tubaisten med en ekstraordinær evne til å presse instrumentets grenser til det ytterste skal for første gang på turné med Scene Finnmarks strykere fra Ensemble Noor, og her vil vi få høre Herskedals komposisjoner omskrevet og rearrangert eksklusivt til denne turnéen, som er et samarbeid med Scene Finnmark.

«…Herskedal is nothing short of a miracle,which is mainly brought about by his perfect mastery of the instrument». -JAZZENZO

Med Voyage fremviser Herskedal i enda større grad sitt musikalske vidsyn og kompositoriske kapasitet. Albumet har mottatt strålende anmeldelser fra et samlet europeisk anmelderkorps, og jazztubaisten Herskedal har med dette etablert seg som en av Norges store internasjonale jazzstjerner.

Medvirkende:

Daniel Herskedal – tuba/basstrompet

Bergmund Waal Skaslien – bratsj

Helge Lien – piano

Helge Andreas Norbakken – perkusjon

Ingrid Marie Willassen – fiolin

Agnieszka Orlowska – bratsj

Nikolay Girunyan – cello

Turnéen er i samarbeid med Scene Finnmark og Nordnorsk Jazzsenter