Kategorier
2019 høst Jul

England Brooks Julekonsert m/venner

Sinus

20. desember

kl. 21:00

Kjøp billetter her: 250/200/150

England Brooks Orchestra holdt sin plateslippkonsert med den kritikerroste juleplata ”The Greatest Gift” i fjor. Nå gjentar de suksessen med sin svingende julemusikk. I kjent stil inviterer England til show med overraskelser og gjester på sine konserter. Hvor var du i fjor, da stortalentet Selma Fygle på bare 12 år imponerte et fullsatt Sinus med sin vakre stemme? Eller da Bodøs eget gospelkor entret scenen sammen med England Brooks? Eller da plutselig Halvdan Sivertsen kom inn på scenen og sang duett med Brooks på jazzversjonen av ”Sommerfuggel i Vinterland”? Én ting er sikkert; en helaftens konsert med den fargerike jazzdronninga fra Los Angeles er aldri kjedelig. Kom på Sinus denne førjulskvelden og hør selv hvilke gaver vår alles kjære England Brooks har til bodøpublikummet i år, når Ad Lib Jazzklubb og England Brooks Orchestra inviterer til England Brooks’ Annual Christmas Concert.

I bandet spiller England Brooks (vokal), Magne Arnesen (piano), John-Kåre Hansen (gitar), Dag Erik Pedersen (kontrabass) og Roger Johansen (trommer).