Kategorier
2019 høst Jåzzongan

Jåzzongan presenterer «Reisenissene»

7. desember

Sinus

1300

Kjøp billetter her: 150,-

”Det er ikke hva vi har, men hvem vi har som er det viktigste.” (Sitat Nissemamma).

I julemusikalen ”REISENISSENE – og jakten på det viktigste med jula” møter vi Nissemamma, hennes to barn Nissesøster og Nissebror, og deres gamle venn Banjonissen.  I den hektiske førjulstiden prøver Nissemamma å få nissebarna til å forstå at det er ikke det materialistiske som er det viktige, men det at de har hverandre.

Hvor våkner Reisenissene denne gangen? Lærer nissebarna å dele, og sette pris på hvem de har rundt seg? Gjennom dialog, sang og bevegelse finner vi ut av svarene sammen med barna i publikum. Musikalen byr på nyskreven, fengende musikk som tar barna med inn i en verden fylt av lekenhet og varme.

Medvirkende:

Stefan Strømsnes

Christina Strøm

Thale Krogtoft

Mikael Jonassen